LOOK THIS WORLD IN THE EYE, LIVE THIS LIFE UNTIL YOU DIE

måndag 2 januari 2012

NEW YEAR'S EVE

Så var vi på nyårsaftonsinlägget!
Dagen började med att jag åkte till affären och köpte lite förnödigheter inför 12 timmars väntande på Times Square, sen hämtade jag upp Lisa i Livingston och vi åkte vidare till South Orange för att ta tåget in till New York :)
Vi åt en rejäl pasta på Friday's och passade på att kissa, eftersom vi visste att vi inte skulle kunna gå på toaletten under resten av dagen, sen begav vi oss till Times Square där vi mötte upp Caroline, Sofia, Ida och Anna-Lena!
Stod i korsningen 44th st och 7th ave med perfekt utsikt i ungefär två timmar, sen kom polisen och skickade iväg oss.. Efter mycket strul hamnade vi slutligen längst fram vid en av avspärrningarna på 50th st, alltså en bra bit bort från både scenerna och själva balldroppet - men som tur var hade vi bolljäveln precis framför oss så vi fick i alla fall se det :)
Vi kunde absolut konstatera att det var inte värt 12 timmars väntande och varför det är en "once in a lifetime" upplevelse - det är nånting jag ALDRIG kommer göra om i hela mitt liv!
Känns i alla fall awesome att kunna säga att man firat nyår på Times Square, även fast det inte innebär att det var så jävla kul, för det är ju inte direkt alla som får uppleva det..
Balldroppet var i alla fall höjdpunkten och det var jävligt grymt att se, plus att känna känslan av att alla på hela Times Square räknar ner till 2012!




Första kön vi stod i


Anna-Lena, Caroline, Sofia och Lisa

Våra platser, en bit bort..


Drake!

Megan Hilty!


Pitbull!

Pitbull!

Caroline och Ida

Lisa

Lisa, jag, Anna-Lena, Ida och Caroline

Bollen som hela kvällen kretsade kring!

Spiderman!

Lady GaGa!

Lady GaGa!

Precis efter 12slaget, mängder med confetti regnar ner på publiken!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar